Začátek sezony 2010/11

25.08.2010 14:11

Začátek nové sezony přinese mnoho změn, hlavně díky dvěma novým týmům. Nováčci stáhli několik hráčů z ostatních týmů, nejvíce to odneslo Reds. Týmy ze spodní části tabulky posílily (PLA, AHK), nováček Barex Chropyně taky má celkem slibnou soupisku, takže doufejme, že soutěž se více vyrovná a přibude více atraktivních zápasů jako loni ve finálové části. Loňské tři nejlepší týmy se nikterak nezměnily a budou stále patřit k letošním favoritům, uvidíme po 9.kole, který tým se nakonec probojuje do finálové šestky. Hlavní účel soutěže se pobavit, tak snad se to letos povede jako v loňských sezonách.

Velká změna bude v prezentaci naší soutěže vč. statistik, kterou jistě zaregistrujete na začátku soutěže. Tato změna má ulehčit vyhledávání statistik a zapisování a přehled jednotlivých zápasů. Základem je správný zápis ze zápasů, kde hlavně díky špatným dresům bylo někdy mnoho zmatků.

Další drobná zmínka, o kterou se zasloužil Libor Halás z Barexu,se týká malého článku v Týdeníku Kroměřížska, do kterého bude sám posílat příspěvky a výsledky z naší KHL vč. tabulek.

Dále se opět ukázalo, že jsou mezi námi notoričtí skeptici a pesimisti, kteří šířili fámy tom, že letos dokonce zimní stadion nebude v provozu k vůli škrtům ve státním rozpočtu a nezbude v napjatém rozpočtu města peníze na provoz ZS, naštěstí bylo zase jen u fám, téměř jako vždy.