Příspěvky obsahující vulgarismy a nevhodné výrazy budou smazány

Diskuzní fórum

Re: Re: casomíra

Staňa - Hanák team | 19.10.2009

V neděli se hraje od 20:00 do 21:30 takže jestli tak hráli i tuto neděli(nevím)tak to bylo kratší o 15 minut.
Důležitý je jestli hráli takto : 10 minut hrubý čas - rozbrus.pak 3 x 15 čistý čas se dvěma přestávkama po 3 minutách.Jestli jo - pak je vše OK.Na tom jsme se přece teď před tímto kolem dohodli,že se takto pojede!Nemůžeme to zápas od zápasu měnit!V nějakém mači to vyjde dřív v jiném později.Záleží jak se loudáme při střídání.

oprava

xxx | 19.10.2009

Výsledek Buldok-Reds je 5:2 pro Buldok,tak to fofrem přepište.Nevím kdo dává takové informace!!!!

Re: oprava

webmaster | 19.10.2009

Jo už mi napsal hráč Reds Mara Kubík, že je to blbě. Dostal jsem tento výsledek od vedoucího soutěže Karla Holíka. Jinak jak se dostane výsledek až ke mě popíšu následně, časomíra zapíše výsledky jednotlivých třetin a zápasu na papír, který hodí vedoucímu do schránky. Ten mi ho ráno přepošle mailem. Když vím výsledek dopředu tak ho napíšu pouze do novinek,ale až ho mám oficiálně od Karla,tak zápas popíši do aktualit. Je možné že může stát chyba,ale vše jde opravit. Takže pokud je to jinak tak se to opraví. Sportu zdar PS jinak další důvod proč mít soupisky a zápisy při každém utkání...

Re: oprava

Hánák Team | 19.10.2009

Už sme si Hanáci libovali, že máme náskok 4 body, tak jste nám Buldoci furt v patách :(

Reds-black íháček

... | 19.10.2009

Miloň se musel překonávat.To je překvápko.Gratuluju.

Re: Reds-black íháček

kodl888 | 19.10.2009

To teda jo,Miloš se překonával,ale bohužel Buldoci nás přehráli zcela jasně.Paradox je,že jsme jim na 3 branky nahráli my....

statistiky

petr buldok otrokovice | 16.10.2009

Ještě sem se chtěl zeptat jestli budou vedené nějaké statistiky golmanu střelcu a podobně jinak super stránky

Re: statistiky

webmaster | 17.10.2009

Pokud by jak už jsem v novinkách 15.10 psal, byly vedeny zápisy o utkání, kde by byla soupiska s čísly, tak by nebyl problém psát jak tresty tak góly a asistence, průměry golmanů atd., Vše by se aktualizovalo po skončení kola. Takže by to šlo, ale asi jen od nádstavbové části nebo od 2.kola, zpětně by to bylo neobjektivní. Klidně to zpracuji, jen to musí zase schválit vedoucí družstva a někdo to taky navrhnout, takže ať to prosazuje váš vedoucí a já se o tom budu průběžně psát do novinek jak se to vyvíjí,. Vytvořím zatím nezávazně soupisky a statistiky,ale vše v Excelu a dám to k tabulkám. Jinak okolní hobby ligy statistiky vedou.

hra

petr buldok otrokovice | 16.10.2009

jsem taky pro zahajení 3x15min ihned jelikož naš kapitán je na dovolené

Zkušební zápas

Petr hanák Team | 14.10.2009

Zítra napište jak se zápas AHK-Chomýž časově stihl, myslím tím hráče obou celků.

Re: Zkušební zápas

Lejzr Hanák / Rozhodčí | 15.10.2009

Včerejší pilotní zápas se stihnul v pohodě na čas.
I přes neustálé brblání z řad hračů co se má pískat a co ne.

Chtěl bych tímto upozornit všechny mužstva ať si hledí hry a ne rozhodčích.

Vím že pískají i mladí a nezkušení ale tím že bude radit rozhodčím si nikdo nepomůže.

Hlavně hráči co nikdy nepískali a nedovedou posoudit objektivně tu danou situaci.

Děkuji za pochopení

Re: Re: Zkušební zápas

Pko -STS | 15.10.2009

Ono je to nekdy tezky, jednou pisknes narazeni na mantinel, podruhy ne a hned mas diskuzi. ( nemyslim tebe, myslim to vseobecne ) Takze pokud se v pravidlech pise ze je zakazana hra do tela, tak by se to tak melo piskat nebo zmenit pravidla.

Re: Re: Zkušební zápas

..... | 15.10.2009

Nejvíce brblal ten co to někdy pískal !! Sám by to nepřipustil !!!

hodnoceni

Pko -STS | 14.10.2009

Caute vsichni. Stranky jsou super, jak desing ,tak foto, informace, zkratka vse. Jedine co bych vytknul je hodnoceni zapasu. Chybi mi trochu objektivity. Treba primo ke vcerejsimu zapasu. Nevim kdo to konkretne pise, ale napsat ze zakrok byl likvidacni je trochu moc. Tech zakroku tam bylo spoustu at z nasi strany nebo ze strany Hanaku. I najeti do golmana by se dalo hodnotit jako likvidacni zakrok a to nikdo nesel ven. Takze bych to zhrunul byli jste lepsi, neni o cem diskutovat, ale trochu objekvity by neskodilo. Sportu zdar a hlavne zadny zraneni.

Re: hodnoceni

webmaster | 14.10.2009

Asi sem měl svůj pocit z toho zákroku dát do diskuze,protože opravdu váš hráč nevím číslo s modrou helmou,který se rozzuřil po tom že nechápal že má opustit místo pro vhazování byl dost mimo a pak cíleně najel do našeho hráče s cílem ho sejmout. Připomínku beru, ale jinak ostatní prozatimní komentaře byli OK,ne Pko?Takže to mažu...Pokud se nebude něco líbit,tak mi to napište, udělat tyto stránky dali fušku, protože jsou celé přepsané i všechny texty mimo historii, ono popsat zápas ve třech větách není úplně snadný, pokud bych popisoval, že jste měli šancí stejně jako Hanáci, tak je to slohová práce,někdy jste měli víc se zápasu víc vy a někdy Hanáci,ale góly padali pouze do vaší brány,takže jsem myslel že když napíšu že jste začali náporem a ve třetí třetině jste se snažili o obrat tak to vystihuje, že jste se nevzdávali až do stavu 4:0. Hele napiš příště sám z vašeho zápasu STS-buldoci krátkou zprávičku do 9hod v pondělí a já ti ho tam přepíši doslovně. Jinak jsem rád že se stránky líbí, zdar

Re: Re: hodnoceni

pko-STS | 14.10.2009

I ja mel takovy pocit, proto jsem to taky psal. Jinak to pises, lip bych to nenapsal. Tak cus webmastere .

čistý čas

Staňa-Hanák team | 14.10.2009

Jsme pro.Jen si myslím,že rozumné by bylo začít druhým kolem základní části.Tzn.dohrát zbývající necelé tři týdny ve starém režimu.Pokud ale budou min.4 týmy pro změnit to hned - nemám s tím žádný problém.
Návrh :
10 minut rozbruslení
3 x 15 čistý čas
2 x přestávka 3 minuty (brankáři si musí taky aspoň trochu odfrknout)
a poslední třetina : pokud přesáhne plánovanou 1,5 hodinu hrubého času bude zápas ukončen sirenou minutu po koupeném času

Trest

Lejzr | 13.10.2009

K délce utkání je nejoptimálnější 3 x 15 min čistého času.
Hraje se to i ve státech a mohu říct že je to optimální. v případě že stále zbýval čas dá se přihodit minuta ke každé třetině.

Já bych navrhoval jelikož dnes hrajem vyzkoušet to při dnešním zápase a zítra bychom to mohli probrat.

Chlapík na trestné je,mačkat to umí nahodit tresty taky.

Pro rozhodčí to nebude žádný problém.

Re: Trest

Petr - Hánák Team | 13.10.2009

Jo jen souhlasím, a určitě to bude OK. Ještě mě vadí že je nějaká pauza mezi třetinama, navrhoval bych jen ať brankáři přejedou do druhé branky a zápas pokračuje,je to zbytečná ztráta času a ledu. Zase nehrajeme tak rychle aby sme museli odpočívat jak důchodci :) a pokud se bude hrát v čistém čase tak tresty budou v pohodě, protože sme minule měli hrát 5:3 skoro 2 celé minuty a různým střídáním z toho bylo 30s.
Ještě chci poděkovat Luigimu z Hanák Teamu, který obětavě fotí utkání a týmy což dělá stránky lepší, až budu mít nějaké hezké fotky,tak je vyměním i na přední straně,ale zatím nějakou akční bohužel nemám.

Re: Re: Trest

michal UDH | 13.10.2009

stim take souhlasi 3x 15 alespon si hrac na trestne odsedi cele dve minuty hry.
do te hodiny a pul se krasne vleze rozcvicka 15, hra 3x15 plus dve prestavky po dvou minutach a pokut tam zbydou treba tri minuty tak to uz resit nikdo nebude .

<< 248 | 249 | 250 | 251 | 252 >>
Přidat nový příspěvek